Voorbereiding

Voorbereiding

Van de zomer hadden we het er over om de komende winter mogelijk weer eens een weekje richting Tenerife te gaan, er werd toen geopperd “misschien in Las Vegas ook wel leuk” maar alleen als de vliegtickets niet te duur zijn.
De zomer aanbiedingen van Connections.be hadden o.a. tickets naar Las Vegas voor een zeer leuke prijs dus op 2 juli werden de tickets geboekt.
28 november vliegen we om 11:00am vanaf BRU naar ORD met de UA973 waar we om 1:33pm landen, vervolgens gaan we om 5:30pm met vlucht UA108 van ORD naar LAS waar we om 7:22pm landen.
De planning is om vijf nachten in Las Vegas te blijven waar we een hotel achter de strip willen boeken, vervolgens gaan we een paar nachten richting Zion NP met (als er al sneeuw ligt) nog een tripje naar Bryce Canyon NP, slapen willen we dan in Springdale.
Na het weekend komen we dan weer terug in Las Vegas waar we dan slapen zijn we nog niet helemaal uit.
We huren voor deze reis geen camper maar een auto (deze is ondertussen geboekt bij usareisen.de)
Tijdens de dagen in Las Vegas willen we een aantal dagtripje maken o.a. naar Death Valley NP, Valley of Fire SP, Red Rock Canyon NCA, de nieuwe brug over de Colorado River.
Ondanks dat we al verschillende keren in Las Vegas geweest zijn hebben we nog niet zoveel hotels /casino’s van binnen bekeken dus ook hier willen we wat verandering in brengen, ook Fremontstreet en natuurlijk shoppen staan.
Op 9 december vliegen we dan met vlucht UA396 om 9:10am van LAS naar ORD waar we om 2:41pm aankomen om vervolgens om 6:01pm met vlucht UA972 van ORD naar BRU te vliegen waar we op 10 december om 9:20am hopen te landen.
Ook tijdens deze reis zal ik weer een reisverslag bijhouden, Annie heeft voor de reis weer een nieuwe weblog aangemaakt haar verhaal kan je hier lezen.
Staten die we op deze reis aandoen: Nevada, Arizona, Utah, California.

Update 25 september

Even een kleine update, we hebben ondertussen via usareisen.de een auto gereserveerd voor deze vakantie, het is een Jeep Liberty geworden kosten voor 11 dagen € 330,52.
Annie heeft inmiddels ook al een aantal overnachtingen geboekt, van zondag 28 november tot vrijdag 3 december slapen in het Best Western Mardi Gras op Paradise Road vijf nachten voor $ 126,00, geboekt via Booking.com.
Vrijdagmorgen rijden we dan richting Zion NP waarbij twee nachten we in Springdale zullen overnachting in het Best Western Zion Park Inn voor $ 58,50 per nacht dit is geboekt via Hotels.com.
Van Connections.be krijgen we deze week een mailtje dat de vluchttijden veranderd zijn.
De vlucht van ORD naar LAS vertrekt nu om 6:00pm en komt om 8:07pm aan in Las Vegas het vluchtnummer blijft gelijk dus deze vlucht gaat gewoon later weg, we zullen ons dus een half uurtje langer op ORD moeten zien te vermaken.
Ook op de terugreis is er een verandering, de vlucht LAS naar ORD vertrekt om 8:39am en komt om 2:14pm aan, dit betekend een half uur vroeger uit bed en ook nu weer een half uur langer op ORD rondhangen ook hier is het vluchtnummer niet veranderd.
Nu nog een slaapplaats zoeken voor de periode van zondag 5 december tot donderdag 9 december.

terug vooruit

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.