Week 4

Week 4

Dag 22, maandag 28 september
Island in the Sky – LSML

Vanmorgen wat later gestart we hadden gisteravond allebei wat moeite om de slaap te vatten dus iets later uit bed.
Eerst de tank gevuld en toen op weg naar Canyonlands NP Island in the Sky district, voor ons de vierde keer dat we hier komen dus niet geheel onbekend, wat ons wel opvalt is dat men steeds verbeteringen aanbrengt zo is er vlak voor Grand View Overlook een picknick area waar ze een aantal mooie ramada’s hebben gemaakt, zodat met de picknick een beetje is de schaduw kan zitten.
Een van de punten die nooit gaan vervelen is Mesa Arch, dus die wordt weer bezocht wel nemen we de korte route, rechtsom terwijl de trail eigenlijk linksom gaat en je de arch pas tegen het einde van de route tegenkomt.

927 928 930 932Mensen in de arch zijn we inmiddels wel gewend kwestie van even wachten tot ze weg gaan, en hopen dat er niet gelijk andere in gaan zitten, maar de capriolen die sommige uithalen om op de foto te gaan zijn soms echt beangstigend, dat er daar nooit een naar beneden dondert is een wonder.
De temperatuur is inmiddels al flink opgelopen dus bekijken we de uitzichten bij Grand View Overlook ook alleen vanaf de overlook om de trail naar het eind van de Mesa, in de volle zon, te doen gaat ons wat te ver.

943 947 951 957 Na nog wat uitzichten waarbij het niet meevalt om een mooie foto te maken door de blauwe waas, volgens mij is het in het voorjaar helderder, maken we de laatste stop in het park bij de Shafer Trail Overlook en kijken daar een poos naar de auto’s en mountianbikers die de trail op en af rijden altijd een mooi gezicht.
Er zitten zo te zijn nogal wat onervaren automobilisten tussen met een gehuurde 4X4 want zo af en toe worden de fietsers bijna van de berg gereden, ook zie je sommige de hele weg links, tegen de berg aan, rijden waarschijnlijk bang om rechts aan de dal/afgrondkant te rijden.959De lunch gebruiken we net buiten het park bij in informatiebord van Cowboy Campground, een BLM-campground met zeven plaatsen geen voorzieningen ook geen water á $ 8,00 per nacht, veertien dagen maximum verblijf daarna een BLM-campground om minimaal 30 mile afstand zoeken.
Hierna rijden we Moab door om voor de tweede keer aan de LSML te beginnen, volgens Annie geen probleem maar vandaag wel op het asfalt blijven.
Omdat we later op de dag zijn dan gisteren komen de achterliggende berghellingen nu beter uit, geen blauwe gloed door de zon, maar de herfstkleuren zijn naar mijn gevoel wel iets fletser door een andere lichtinval.

962 965 968Weer geen beer gespot, wel veel meer koeien dan gisteren, waarvan één van heel dichtbij, zat bijna onder de wielen omdat ze ineens de weg overkwam, gelukkig was de snelheid op dat moment maar 2 m/u omdat we net gestopt waren omdat haar zus midden op de weg stond, dus koe en camper zijn allebei ongeschonden.
Van het laatste stuk, een deel van de afdaling naar Castle Valley is een deel door een bosbrand helemaal verbrand, waarschijnlijk vorig jaar want er is al weer wat onder begroeiing, in 2007 waren we hier met Jan en Marjan en toen was het nog groen, voor de beeldvorming van J&M bergop vanaf het viewpoint waar we gestaan hebben in 2007.
We rijden door Castle Valley naar de UT-128 en volgen deze weer richting Moab, de nieuwe brug is voor fietsers en er ligt aansluitend een fietspad naar Arches NP, ook is men een nieuwe, veel hogere, brug voor het autoverkeer aan het maken, de betonen pilaren staan er al en zijn zeker vijf meter hoger dan de oude brug.
Bij de Starbucks in de Citymarket nog even een frappo gekocht (is nog maar de tweede deze reis), op de campground de lpg tank laten vullen, die stond nog maar op ¼ en we hebben nog een aantal nachten zonder hook-up die ook nog koud beloven te worden dus redden we dat niet tot het eind van de reis.
Vandaag netjes op het asfalt gebleven, nou bijna dan, voor de lunchlocatie moesten we over 50 meter gravel en de wegen op de campground zijn grind.
Vandaag gereden 155 mile.
Getankt, Moab 22,988 gallon á $ 2,679.
Campground, Canyonlands Campground, kosten $ 37,50 met 10% Good-Sam korting full hookup en wifi.

Dag 23, dinsdag 29 september
Arches NP

Voor vandaag staat een bezoek aan Arches NP op het programma, we hebben dit voor vandaag bewaard, omdat de weersvooruitzichten wat koeler weer voorspelden, jammer genoeg kwam die voorspelling niet uit het was dus heet.
Als we het park inkomen vraagt de rangerdame aan het loket of we ook willen overnachten in het park hierop antwoorden wij ontkennend, geen idee of het wel gelukt was want toen we bij de campground kwamen zat het “Full” bord er aan of dat moet nog van gisteren geweest zijn.
We gaan als we in het park zijn gelijk door naar het eind van de weg bij Devils Garden omdat de ervaring leert dat de parkeerplaatsen daar vrij vlug vol zijn, we hebben goed gegokt want er is nog volop plaats, als we twee uur later terug komen van de trail rijden er verschillende auto’s, rondjes in de hoop een plaatsje te vinden.
We doen de hike naar Landscape Arch die we van verschillende kanten fotograferen, om ook een gedeelte blauwe lucht door de arch te krijgen is er een kort padje naar een viewpoint als je daar de hele arch op de foto wil hebben moet je wel een groothoek van 18 gebruiken anders lukt dat niet.

977 982 989We maken een begin met de hike naar Double O Arch maar, omdat die over slickrock gaat wat vrij steil is besluiten we geen risico te nemen en gaan terug.
Onderweg naar het beginpunt nemen we nog wel het zijpad die naar Tunnel Arch en Pine Tree Arch gaat en bekijken deze beide arches, de volgende stop is Skyline Arch, die kan met zelfs vanaf de weg fotograferen maar wij lopen er naar toe om hen van wat dichterbij te zien.

995 998 1000 1003Na een paar overlooks nemen we de zijweg naar Wolfe Ranch, niet om de hike naar Delicate Arch te doen daar is twaalf uur ’s middags niet echt de goede tijd voor, we willen de Petroglyphs fotograferen, het is inmiddels lunchtijd dus dat doen we daar ook gelijk even.

1023De volgende zijweg gaat naar de Window sectie, daar nog een korte zijweg leid naar de Garden of Eden wat ook een schitterend stukje van Arches is, het parkeerterrein bij de North and South Window staat helemaal vol dus rijden we een klein stukje door naar Double Arch om daar wat foto’s te maken.

1037 1041 1044Via de viewpoints van Courthouse owers en La Sal mountians verlaten we het park om even later rechtsaf te slaan de Potachroad op te gaan om ook daar de Petroglyphs te fotograferen.

1063 1067Terug naar Moab en alvast de brandstoftank gevuld zodat we morgenochtend gelijk op route kunnen.
Naar de campground om daar eerst te douchen, door de harde wind in Arches NP zit het rode zand op plaatsen waar je het niet verwacht en ook eigenlijk niet wil hebben, daarna nog twee machines was gedraaid, want telling van het schone ondergoed leerde dat we vrijdag het laatste zouden hebben en om nou zaterdag met Bart en Evy op stap te gaan met binnenste buiten gedraaid ondergoed willen we hen niet aandoen.
Na het eten kunnen we in tegenstelling tot andere avonden nog heel lang buiten zitten omdat het lekker zacht blijft.
Vandaag gereden 77 mile.
Getankt, Moab 29,038 gallon á $ 2,679.
Campground, Canyonlands Campground, kosten $ 37,50 met 10% Good-Sam korting full hookup en wifi.

Dag 24, woensdag 30 september
Moab – Capitol Reef NP

Vannacht werd ik wakker van de regen, vlug even uit bed en de stoelen binnen gehaald, bij het opstaan regende het nog af en toe, na het ontbijt vertrokken uit Moab, hier komen we vast nog wel eens terug.
De US-191 noord op waar we verwelkomt werden door een zeer harde zijwind, zat wel op een windkracht acht á negen dat was dus flink aan het stuur hangen om op de weg te blijven en de snelheid wat naar beneden, de I-70 west op nu met de wind op kop dus de motor moest er goed aan werken.
Vervolgens de UT-24 zuid/west richting Hanksville, een grotendeels erg saai stuk om te rijden, de weg naar Goblin State Park is under Construction of te wel is een puinbaan, gelukkig staat dit park deze keer niet op de planning, want met zo’n harde wind stuif je daar blind vermoed ik.
Na Hanksville wordt de UT-24 mooier om te rijden zeker als je Capitol Reef NP nadert daar kom je door een schitterend stukje Badlands met prachtige kleuren.

1077 1079Vlak voordat het park begint komen we nog door Caineville en Notom twee plaatsje die de naam plaats nauwelijks verdienen er zouden volgens de borden ook nog een paar campgrounds zijn maar of die nog open zijn wens ik, gezien de staat waarin ze verkeren, te betwijfelen.
We rijden in een keer door naar Fruita campground om daar een plekje vast te leggen, deze campground staat er om bekend dat hij nog al eens vol wil zijn, later op de dag blijkt dat ook nu weer het geval.
Na ons plekje voor de nacht te hebben geboekt rijden we terug de UT-24 op nu oost en bekijken eerst de Petroglyphs daar lopen ook een paar Mule Deer met nog een jong er bij wat nog vaag de bambi tekening heeft.

1083 1098Na de lunch rijden we nog een stukje door om te parkeren bij het startpunt van de trail naar de Hickman Bridge, een mooie trail die naar een natuurlijk brug gaat, we zijn met deze trail een kleine twee uur zoet en genieten van de schitterende omgeving.

1102 1110 11121164 114211661153Vervolgens rijden we richting Torrey om net buiten de parkgrens om te draaien en zo de viewpoints langs de weg mee te nemen, de zijweg naar Panorama Overlook wordt ook gedaan daar waait het erg hard en is het fris zodat we na een paar foto’s weer doorrijden.

1172De één mile lange zijstap naar Gooseneck Overlook kunnen we natuurlijk niet laten liggen, de dirtroad is goed onderhouden en kent alleen in de bochten een beetje wasbord, hier waait het nog harder als we op het uiterste puntje staan, wordt je de adem afgesneden door de wind ook de camera is nauwelijks stil te houden.

1176Vervolgens gaan we de Scenic Road op, deze begint net na de campground, tegenwoordig staat er een selfpaystation waar je $ 5,00 in een enveloppe moet doen en een stukje van die enveloppe achter het raam van de auto moet leggen, als je een geldige pass hebt hoeft dat niet en kan je zo doorrijden.
Deze weg hebben we al een paar keer gereden maar hij blijft mooi, na vorige keren niet verder dan het asfalt gedeelte gedaan te hebben gaan we nu door het dirtroad deel op de Capitol Gorge in, ook deze twee mile lange weg is goed onderhouden wel wat smal op een paar plaatsen maar nergens zo dat je elkaar niet kan passeren, hoewel dat met twee campers mogelijk wel moeilijker wordt, het probleem kan hem op het eind zitten, als het daar druk is kan je waarschijnlijk niet draaien met een camper langer dat 21 ft, nu geen probleem.
Het is een schitterend stukje canyon met torenhoge zijwanden, op het eind van de weg kan je verschillende trails lopen, gezien de voetproblemen van Annie, blaren, lopen we maar een paar honderd meter tot waar de canyon nog smaller wordt.

1185 1187 1194Op het gemak terug naar de campground waar de bbq vandaag niet tevoorschijn komt omdat het veel te hard waait om een stukje vlees te braden.
Ook op de campground lopen weer verschillende Mule Deer rond en dat zijn er op een gegeven moment twaalf bij elkaar waarvan vier jonge dieren.

1209 1221Vandaag gereden 188 mile.
Campground, Fruita campground (NPS), kosten $ 10,00 geen hookup.

Dag 25, donderdag 1 oktober
Capitol Reef NP – Bryce Canyon NP

De temperatuur is vannacht best meegevallen de kachel kwam pas tegen de morgen een paar keer bij, om acht uur de generator gestart om ontbijt te maken, na het ontbijt vertrokken wat nog wat manoeuvreren nodig had omdat een aantal Duitsers die met vier campers onderweg zijn het nodig vonden om de rijbaan maar vol te zetten omdat ze moeten dumpen en schoon water innemen.
Na nog een klein stukje UT-24 west bij Torrey de UT-12 west opgedraaid, bij de campground op de hoek van de UT-24 en de UT-12 staat de sproei installatie aan en daar zien we gelijk hoe koud het is, het water uit de sproeier bevriest gelijk, wat een mooi effect geeft op de omgeving, wat verder op de UT-12 zien we op verschillende weilanden dit zelfde effect in het groot omdat ze daar ook aan het beregenen zijn.
De UT-12 hebben we al verschillende keren gereden maar zo mooi als nu hebben we hem nog niet gehad, de Aspen staan in volle herfsttooi en zijn schitterend goudgeel van kleur, er worden voordat we in Boulder zijn dan ook heel wat fotostops gemaakt.

1227 1228 1235 1237Op dit stuk lopen deze keer ook erg veel koeien, zodat het opletten geblazen is, want die steken over zonder eerst links/rechts/links te kijken, in Boulder gaan we de Burr Trail op en nee we gaan geen dirt road rijden, in Photographing the Southwest Volume 1 Southern Utah had ik gelezen dat deze weg tot aan de parkgrens van Capitol Reef geasfalteerd is dus dat is een buitenkansje.

1244 1248 1266 1268Het eerste stuk laat schitterende Navajo sandstone zien waar een prachtige tekening opzit, daarna komen we bij Long Canyon, het uitzicht van boven af is heel mooi maar de rit door de canyon is nog veel mooier, eenmaal de canyon uit wordt het landschap wat minder mooi dus besluiten we na een paar mile om te draaien en weer terug te rijden naar Boulder.
Een kleine mile voordat we weer op de UT-12 komen wordt de weg verspert door een grote groep schapen die over de volle breedte van de weg voor de camper uitlopen, pas als er een tegenligger komt gaan ze helemaal de kant in, zodat we er langs kunnen.

1285De UT-12 wordt weer opgepakt en met de nodige stops onder andere voor de lunch, rijden we door tot een paar mile voorbij de ingang naar Bryce Canyon NP om eerst een plekje voor de nacht vast te leggen.

1288 1291De geplande overnachting in Red Canyon State Park gaat niet door omdat die campground al gesloten is, iets wat met heel veel campgrounds van State Parks, National Forest en BLM al het geval is voor mensen die dus een reis willen maken met veel van deze campgrounds is dit geen geschikte periode.
We rijden terug naar Bryce Canyon en gaan daar gelijk naar het eind van de weg, zodat we alle viewpoints aan de rechterkant van de weg hebben, we bezoeken er een aantal van en genieten weer van de schitterende uitzichten, dit is een park wat nooit gaat vervelen en ons laatste bezoek was in 2001 er is dan ook veel verbeterd zeker op de viewpoints, wel is het ook in dit park weer ontzettend druk.

1294 1302 1310 1322 1327Wat ons ook opvalt is dat er erg veel huur campers onderweg zijn, zeker in de bekende gebieden: Yellowstone, Moab, Bryce zien we er veel vooral de drie bekende E-M, R-B en C-A een enkele Camperworld/Moturis en ook de nieuwkomer in de markt Apollo zijn we al verschillende keren tegen gekomen, die rijden voor de geïnteresseerde trouwens met mooi materiaal rond zo is de 31 ft die we zagen ook een Fleetwood Jamboree zoals wij nu mee rijden, vandaag zagen we ook een B-classe van deze firma rijden.
Tegen 18:00 uur waren we weer op de campground waar de buurman mij tijdens het bereiden van de maaltijd wist te melden, dat het afgelopen nacht 18F was geweest = -7.7C, dus heb ik na de afwas de waterslang afgekoppeld en opgeborgen, zie het niet zitten om die morgenvroeg van een bevroren kraan te moeten halen, en een bevroren slang rolt ook wat moeilijk op.
Vandaag gereden, 226 mile.
Getankt, Boulder 17,312 gallon á $ 2,899 en Bryce 10,002 gallon á $ 2,899
Campground, Bryce Canyon Pines, kosten $ 25,03 met 10% Good-Sam korting full hookup en tot onze verrassing wifi.

Dag 26, vrijdag 2 oktober
Bryce Canyon NP – Leeds

Dit wordt een dag van wijzigingen, de eerste dienen zich gelijk al aan het was vannacht weer behoorlijk afgekoeld, de thermometer aan de schutting bij de mensroom gaf om iets na 08:00 uur 17F aan = -8,3C niet echt een temperatuur om een ochtendwandeling in Red Canyon te maken dus.
We beperken ons dan ook toen de scenic viewpoints langs de UT-12 west en dat is als je een poosje buiten staat om wat foto’s te maken al genoeg om koude vingers te krijgen.

1345 1352Men is langs de UT-12 trouwens bezig het fietspad wat al door het Red Canyon deel ligt door te trekken ik denk tot aan Bryce Canyon NP.
We draaien aan het eind van de UT-12 de US-89 zuid op,ook op deze junction is sinds 2001 flink gebouwd toen was er alleen een benzinepomp nu staan er verschillende motels en een campground, die er trouwens niet uitnodigend uitziet.
We volgen de US-89 tot de afslag naar de UT-14 west om zo naar Cedar City te rijden, de UT-14 is een verrassend mooie route, we komen langs Duck Creek Village wat zo te zien in de zomer een prachtig gebied is voor ATB rijders en in de winter voor skiërs en snowmobiel fanaten, het er bij gelegen Duck Lake is gedeeltelijk dicht gevroren maar ondanks de kou staan er toch een aantal mensen te vissen in het open liggende stuk van het meer.

1362 Verder zien we ook hier de herfstkleuren steeds mooier worden, op een gegeven moment rijden we langs grote stukken berghelling waar letterlijk niets op groeit het ligt vol met lavabrokken van oude lavastromen die hier in een heel ver verleden gelopen hebben, jammer genoeg is er op dit stuk nergens de mogelijkheid om aan de kant te stoppen, wel maken we een stop bij het viewpoint van Navajo Lake, dit is veel groter dan Duck Lake en dan is er nog een dam in gelegd om het te verkleinen zodat er voldoende water blijft staan voor watersport en vissers, zou men die dam weghalen dan wordt het meer bijna twee maal zo groot maar erg ondiep.

1367Na een paar hele grote bergweide, waar zelfs geen konijn te zien is, passeren we de Ut-148 die naar Cedar Breaks NM gaat en beginnen we aan de steile afdaling naar Cedar City, gelukkig hebben we deze afdaling al een paar keer gedaan dus weten we wat we kunnen verwachten, het gaat lekker vlot tot we achter een vrachtauto uitkomen die met een snelheid van 20 m/u naar beneden gaat, wat gezien zijn gewicht goed te begrijpen is, zodra er wat ruimte is geeft hij een teken dat ik er langs kan en duiken we Cedar City in.
Hier worden nog wat boodschappen gedaan en vinden we een ons onbekende Arts & Craft winkel die we natuurlijk bezoeken.
Na de tank en ons buikjes gevuld te hebben gaan we de I-15 zuid op om die bij exit 16 te verlaten.
De planning was om bij Sand Hollow State Park te overnachten, dit is een vrij nieuw State Park en mede daarom is ook de campground nieuw en dus erg kaal en om nu boven op een kale heuvel te gaan staan voor de nacht leek ons niet zo aantrekkelijk, het is een watersport park en dat was te zien de ene na de andere auto met een grote boot er achter ging het park in.
Langs de nieuwe weg die naar dit park ligt zijn ook twee nieuwe buurten in ontwikkeling er stonden al enkele huizen en zo te zien was dat niet voor “Jan met de pet”.
We overleggen even en raadplegen het grote boek, ik had op de interstate al borden gezien die een Good-Sam campground bij Leeds aangaven dus even gekeken wat de beoordeling was en die was goed dus zijn we een kleine zes mile terug gereden en hebben daar een plekje voor de nacht geboekt, ook deze campground staat inmiddels vol je kan merken dat het weekend is.
Vandaag gereden 144 mile.
Getankt, Cedar City 34,453 gallon á $ 2,659.
Campground, Cottam’s Leeds RV Park & Motel, kosten $ 32,73 met 10% Good-Sam korting, full hookup en wifi.

Dag 27, zaterdag 3 oktober
Leeds – Little Finland – Las Vegas

Na het ontbijt zijn we iets na 08:30 uur gaan rijden, gemakkelijk stukje want we hebben alleen maar de I-15 zuid te volgen, net na St. George rijden we Arizona onze achtste staat binnen, dit stuk de Arizona strip is berucht om zijn soms hevige rukwinden gelukkig is het vanmorgen rustig.
Na 29 mile komen we Nevade binnen en iets voor 10:00 uur zetten we de camper op een parkeerplek onderaan exit 112 neer om op Bart en Evy te wachten, even later belt Bart dat ze er aan komen maar nog even de lunch moeten kopen, in St. George bleken alle Subways pas om 10:00 uur open te gaan dus waren ze doorgereden naar Mesquite om daar de lunch te kopen, wat later kwam er een auto van de snelweg af, de eerste zolang als we er stonden, en stopte onze lift naar Little Finland achter de camper.
Na een korte kennismaking, we hadden elkaar nog nooit in levende lijve ontmoet, zijn we met de camper voorop de NV-170 oost/zuid op gegaan om na de brug over de Virgin River af te slaan naar de Gold Butte Scenic Byway, hoewel de meeste gaten gevuld zijn met asfalt gaat de weg in zijn totaliteit toch wel hard achteruit, de toplaag is er bijna helemaal afgesleten zodat het erg grof is.
Bij Whitney Pocket houd het asfalt op en draai ik van de weg af om op een vlak stuk te parkeren, de auto van Bart en Evy wordt opnieuw ingericht en een deel van hun koffers gaan in de camper om ruimte te maken.
We vervolgen de nu onverharde Gold Butte Road, die trouwens in veel slechtere conditie is dan de afgelopen twee jaar, tot de afslag naar Devils Throat, dit gat wordt eerst bezocht, eigenlijk is hij niet goed te fotograferen omdat je er geen goed overzicht op hebt, wel zien we dat hij buiten vorig jaar een stuk groter is geworden.

1369De wash vervolgd en dan komt de berg die wij Droopy gedoopt hebben in zicht en vervolgens de rode rotswand waar nog een paar Petroglyphs op te zien zijn, het eerste stuk wash/weg is ook in veel slechtere conditie dan vorige jaren, we passeren de corral en een paar mile verder buigen we rechtsaf om vervolgens op vier dikke palen met een staaldraad er aan te stranden, verder kunnen we niet met de auto dus rugtassen om en om 12:00 uur beginnen we aan de wandeling naar Little Finland, dat is overigens maar een klein kwartiertje.
We zien al vlug waarom men en afzetting geplaatst heeft, er is schijnbaar een grote flood geweest en die heeft de wash over de hele breedte weggespoeld zodat er nu een muur van een halve meter staat en daar kan je met een auto niet tegenop, de wash ter plaatse aanvullen heeft geen zin omdat dat losse materiaal bij de volgende flood gelijk weer weg is.
Om de bocht komt Little Finland in beeld en even denk ik dat we verkeerd zitten maar de palmboom zegt dat we goed zitten, ook Annie kijkt even vreemd, wat is hier gebeurt, het middenstuk van de overhangende fins is helemaal verdwenen.
Als we dichterbij komen zien we dat er een stuk van twee tot vijf meter dik over een lengte van zeker vijftig meter naar beneden is gekomen, het moet hier sinds ons vorige bezoek (mei 2008) een geweldig noodweer zijn geweest.

1373We slaan linksaf en lopen de heuvel op om over de prikkeldraad het gebied te betreden, ook bovenop is er heel veel verdwenen door het noodweer, waar het vorige keren constant kraakte onder de schoenen van alle losse stukjes liep we nu over kale schone rotsen, ook veel van de fins waren verdwenen.

1375 1380 1396 1398 1413 1451Gelukkig blijft er genoeg te zien maar het zag er toch heel anders uit, voor Bart en Evy is dit het eerste bezoek aan Little Finland dus kijken ze de ogen uit van alle vreemde vormen die we tegen komen en net als wij bij ons eerste bezoek stapt Bart van de ene naar de andere rotsformatie met het fototoestel in de aanslag en maakt weer heel wat foto’s.
Na een korte lunchpauze bekijken we nog een deel en rond 14:30 gaan we richting auto waar we iets voor 15:00 aankomen, we zijn dus een kleine drie uur in het gebied geweest, heel wat langer dan voorgaande keren maar het was er nu ook een stuk aangenamer van temperatuur met een lichte bewolking en een redelijk windje wat later op de middag wel wat meer toenam.
Met de auto terug naar de camper en daar nog even na staan praten en rond 16:30 ieder met het eigen vervoermiddel terug gereden naar de I-15, daar verdwenen Bart en Evy al vlug uit beeld, omdat er een enorm harde tegenwind stond lag de snelheid van de camper een stuk lager, het was het hele stuk naar Las Vegas weer aan het stuur hangen om op de goede baan te blijven, rond Las Vegas werd het een stuk drukker op de weg dus was het met al die op en afritten even opletten waar we naar toe moesten.
Om 18:15 stapten we het kantoor van de campground binnen om een plaatsje voor de komende drie nachten vast te leggen.
Wij vonden het een geslaagde en zeer gezellige middag met onze zuiderburen.
Vandaag gereden, 192 mile.
Campground, Sam’s Town RV Park (Boulder), kosten, $ 25,14 met 10% Good-Sam korting, full hookup en (betaalde) wifi.

Dag 28, zondag 4 oktober
Las Vegas (shoppen)

Vandaag stond in het teken van shoppen dus is er door mij weinig te melden, het shopverhaal is op de weblog van Annie te lezen.
Vandaag gereden, 41 mile.
Campground, Sam’s Town RV Park (Boulder), kosten, $ 25,14 met 10% Good-Sam korting, full hookup en (betaalde) wifi.

 

terug vooruit

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.