Voorbereiding

Voorbereiding

13 december:

Annie kreeg een berichtje van een van onze Amerika kennissen dat British Airways mooie prijzen had voor een retourtrip Amsterdam Las Vegas, ze kon het echter zo vlug niet vinden.
Na wat heen en weer gechat kreeg ze de goede site wel te pakken.
Lyan had de datums waarop zij gaan doorgegeven en ook wij konden voor die datums tickets kopen.
Een paar dagen vroeger dan we gewend zijn maar voor latere datums waren nog geen tickets beschikbaar omdat die buiten de 330 dagen vielen die de meeste airline’s aanhouden.
Even goed opletten bij het boeken want de goedkoopste tickets houden een vliegveld wisseling in Engeland in.
Landen op Gatwick en door vliegen vanaf Heathrow zitten we niet op te wachten.
Mooie vliegtijden kunnen vinden 10:25 uur vanaf Schiphol met een overstaptijd van 5 uur op Heathrow en terug om 18:10 uur van McCarran met 2:10 uur overstap.
Vliegen op Zaterdag dus waarschijnlijk weinig file problemen.
Wat we deze keer gaan doen moeten we nog uitzoeken maar daar hebben we nog genoeg tijd voor.
Eerst in januari een week Lanzarote  en dan in juni onze grote reis naar Alaska, mogelijk dat we daarna pas aan een verdere invulling van deze reis zullen gaan werken.
Er staat in ieder geval al een ontbijtafspraak in het Silver Seven Casino met Lyan en Albert, dat zijn ook degene die ons ook deze keer de tip gaven over de voordelige tickets waarvoor onze hartelijke dank.

6 maart 2018
Voor deze vakantie zochten we voor de eerste nacht in Las Vegas een betaalbare kamer, het gaat om een zaterdag op zondag nacht, in Las Vegas  betaal je in het weekend de hoofdprijs.
Annie keek  al regelmatig naar de prijzen, hopende op een bug die een leuke prijs zou geven, maar jammer genoeg kwam er niets voorbij.
Vanavond keek ze  op Agoda en zag ons favoriete hotel voor een prikje voorbij komen, dus kunnen we weer in de Easyside Cannery  overnachten.
Ze heeft gelijk naar de prijzen gekeken voor de laatste drie nachten in Las Vegas, ook daar zit  weer een weekend nacht in, maar dan de vrijdag op zaterdag, deze prijs was wel  hoger maar toch redelijk, ook nu weer de Eastside Cannery, deze nachten heeft ze ook vastgelegd.

 

27 maart 2018:

Vanavond kwam er een mail van BA en een sms bericht op mijn telefoon, de terugvlucht van Las Vegas naar Londen is gecanceld dus werden we verzocht om een nieuwe vlucht uit te zoeken of het geheel te cancelen en ons geld terug ontvangen.
Er werd al een alternatieve vlucht aangeboden voor de volgende dag maar daar hebben we niet veel zin in een tweede alternatief was vliegen op een ander vliegveld met een reis dwars door Londen voor de volgende vlucht ook niet ideaal.
Een zoekopdracht gegeven voor vluchten op dezelfde dag en daar kwam een latere vlucht tevoorschijn.
Deze gelijk geboekt, we vliegen nu om 09:00pm in plaats van 06:10pm.
De aansluitende tweede vlucht werd al automatisch aangepast daar hebben we geen omkijken naar.
We hebben nu 1:30 overstaptijd, moet genoeg zijn en anders is er nog een latere vlucht.

15 september:
Na lange tijd komt hier een update van datgene wat er de laatste maanden gedaan is aan deze reis.
Eind Juli hebben we een hotel geboekt voor de nacht voor vertrek, deze keer is dat het Ibis geworden omdat het van der Valk erg duur was voor die nacht.
19 Augustus heeft Annie een hotel geboekt voor drie nachten San Francisco dat is het Ramada by Wyndham San Bruno geworden, redelijk van prijs met gratis parkeren en shuttle naar SFO waar we dan op de Bart (metro) naar de stad kunnen stappen.
Op 20 augustus werd het tourschema van Trans Siberian Orchestra bekent en blijkt dat we met wat aanpassen van de route deze geweldige band in Salt Lake City kunnen meepakken.
Het  uitzetten van de route en hotels zoeken wordt op halt gezet tot we weten of we tickets kunnen bemachtigen.
Het lid worden van de fanclub en ons op de lijst zetten voor de voorverkoop leverde door de enorme belangstelling helaas geen kaarten op.
Gisteravond 18:00 uur Nederlandse tijd begon de kaartverkoop en met veel geduld is het Annie gelukt om twee kaarten voor de middagshow (aanvang 04:00pm) te bemachtigen.
We kunnen nu de route verder gaan uitwerken, eerst het hotel bij San Francisco geannuleerd en gelijk weer geboekt maar met een dag later aankomen, was geen enkel probleem.
We hadden het zo kunnen laten maar dan hadden we in een ruk van Salt Lake City naar San Francisco moeten rijden, niet alleen een rit van 9 uur maar je kan ook nog niets doen onderweg, nu stoppen we in Reno NV en nemen Lake Tahoe mee.
De route ziet er voorlopig zo uit:
Dag 1 – zaterdag 17 november – Amsterdam – Las Vegas
Dag 2 – zondag 18 november – Las Vegas
Dag 3 – maandag 19 november – Las Vegas – Salt Lake City
Dag 4 – dinsdag 20 november – Salt Lake City
Dag 5 – woensdag 21 november – Salt Lake City – Reno
Dag 6 – donderdag 22 november – Reno – San Francisco
Dag 7 – vrijdag 23 november – San Francisco
Dag 8 – zaterdag 24 november – San Francisco
Dag 9 – zondag 25 november – San Francisco – Santa Cruz
Dag 10 – maandag 26 november – Santa Cruz – Monterey
Dag 11 – dinsdag 27 november – Monterey – Bakersfield
Dag 12 – woensdag 28 november – Bakersfield – Las Vegas
Dag 13 – donderdag 29 november – Las Vegas
Dag 13 – vrijdag 30 november – Las Vegas
Dag 14 – zaterdag 1 december – Las Vegas – Amsterdam

 

terug vooruit

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.